Vše o značce Dr. Althea

 Ve světě korejské značky skincare produktů Dr.Althea se péče o pleť snoubí s elegancí a inovacemi. Již od roku 2014 je Dr.Althea lídrem v kosmetickém průmyslu a svým závazkem k nekompromisní kvalitě a odhodláním vytvářet prvotřídní produkty péče o pleť okouzluje nadšence po celém světě. Značka kombinuje nejmodernější technologie s časem prověřenými přírodními ingrediencemi, aby dosáhla působivých výsledků v řešení každého problému pleti. Od svého založení v roce 2014 Dr. Althea získala uznání za své inovativní produkty péče o pleť a sofistikovanou filozofii značky. Slovo „Doctor“ symbolizuje výzkum a odborné znalosti, které stojí za vývojem produktů, zatímco „Althea“, jihokorejská národní květina, ztělesňuje nezpochybnitelný vliv této asijské země na péči o pleť a kosmetiku.

Čím je značka DR. ALTHEA jedinečná?

Čisté složení pro citlivou pleť

Značka používá přírodní ingredience k vytvoření exkluzivních čistých receptur a vynechává škodlivé látky ze svých produktů, aby zajistila, že jsou vhodné pro všechny typy pleti, včetně citlivé.

Sdílení hodnot prostřednictvím péče o pleť

Značka se snaží navázat kontakt se zákazníky, sdílet s nimi společné hodnoty a vést je k tomu, aby rozvíjeli svou přirozenou krásu a zároveň pečovali o své nitro. Podporuje osobní péči jako cestu ke zlepšení pohody a ke zvýšení sebelásky a sebeúcty, protože péče o pleť je čas věnovaný sobě samému a rituál, který posiluje seběvědomí.

Závazek k ekologickým opatřením

Značka poskytuje výrobky certifikované „FSC certifikací“ a umožňuje tak svým zákazníkům nákupem přispět k ochraně lesů. Používá také ekologicky šetrné obaly, včetně recyklovatelných nádob a minimálního množství dekorací.

Klíčové složky produktů Dr.Althea

Centella Asiatica

Centella Asiatica, nebo-li Pupečník asijský, poskytuje zklidňující úlevu podrážděné pokožce a zmírňuje záněty, zároveň podporuje tvorbu kolagenu pro lepší pružnost pokožky a napomáhá hojení ran.

Resveratrol

Resveratrol získaný z červených hroznů slouží jako účinný prostředek proti stárnutí, bojuje proti jemným linkám a vráskám a zvyšuje pevnost pleti.

Glutathion

Glutathion, známý pro své silné rozjasňující účinky, pomáhá redukovat hyperpigmentaci a tmavé skvrny, zlepšuje tón pleti a poskytuje antioxidační ochranu proti volným radikálům.

Ceramidy

Ceramidy posilují přirozenou kožní bariéru a uzamykají vlhkost, čímž udržují pleť hydratovanou, to vede jejímu zjemnění a zdravějšímu vzhledu.

 To nejlepší z produktů značky

ALTHEA 345 Relief Cream – výživný krém

Nejprodávanější krém značky, který díky ceramidům a pupečníku asijskému pleti přináší okamžité zklidnění, obnovuje a posiluje ochrannou kožní bariéru a bojuje proti hyperpigmentaci. Výživný krém je také obohacen o resveratrol z červených hroznů a niacinamid, které působí proti známkám stárnutí a zanechávají pleť s mladistvým a zářivým vzhledem.

ALTHEA Amino Acid Gentle Bubble Cleanser – čistící pěna

Jemný čisticí přípravek obohacený o 17 druhů aminokyselin šetrně čistí pleť a zároveň vytváří ochrannou vodní bariéru, která zabraňuje vysušování a nepříjemnému pocitu pnutí po čištění. Složení je vhodné zejména pro suchý a citlivý typ pleti.

ALTHEA Skin Relief Essence – zklidňující sérum

Vyživující esence okamžitě zklidňuje citlivou a podrážděnou pleť a zanechává ji hloubkově hydratovanou a vyživenou. Ceramid NP posiluje kožní bariéru, zatímco kyselina hyaluronová poskytuje pleti dlouhotrvající hydrataci a vypíná ji.

ALTHEA Herb Therapy Velvet Mask – hydratační maska

Tato jemná, sametová maska využívá sílu přírody k doplnění vlhkosti a oživení pleti pomocí rostlinných výtažků, přičemž zklidňuje nedokonalosti a zesvětluje tmavé skvrny.

ALTHEA To Be Youthful Eye Serum – oční krém

Oční sérum pro výživu a omlazení pleti kolem očí. Adenosin a tokoferol zvyšují syntézu kolagenu, což vede k redukci jemných linek a vrásek a předcházení vzniku nových. Rostlinné výtažky a oleje dodávají hydrataci a živiny do hlubokých vrstev pokožky a posilují její obranyschopnost.